Antena Căutare

UPDATE! Politisti, sefii hotilor de combustibil. Dupa audieri maraton, petrolistii de ocazie ar putea fi retinuti

Rauri de lacrimi, tone de combustibil si peste o mie de politisti in alerta. Sunt ingredientele care au condimentat o actiune de amploare a oamenilor legii astazi. Anchetatorii au avut o misiunea ingrata. Si-au adus in fata legii sapte colegi:  cinci politisti, un jandarm si un pompier. Acestia vor da explicatii alaturi de alti peste 200 de indivizi, intr-un dosar de furt de combustibil

UPDATE 08:35 Cele peste doua sute de persoane acuzate ca au furat combustibil, care au fost luate pe sus de mascati ieriau stat toata noaptea la audieri. Luni dimineata o parte dintre ei au fost lasati sa plece acasa, dar au primit interdictia sa iasa din oras. Ceilalti asteapta sa fie dusi in fata judecatorilor.

Cu rauri de lacrimi curgandu-i pe obraji unul dintre suspecti jura ca e curat ca lacrima! Nu stie de ce l-au saltat politistii.

Iar oamenii legii au dat de necaz cand incercau sa-i adune pe toti suspectii la un loc. Trei politisti s-au rasturanat cu masina in Darmanesti, Dambovita. Cei trei politisti si suspectul au ajuns la spital.

Intre timp colegii politistilor raniti continuau perchezitiile. O mie de politisti au descins, cu noaptea-n cap, la 233 de locuinte si sase firme si au adus rand pe rand peste 200 de oameni la audieri.

Anchetatorii au spus insa mai multe. Tinta lor este reteaua care a furat combustibil din rafinarii si chiar din Aeroporturile din Baneasa si Otopeni. Prejudiciul total a fost estimat la peste 250.000 de euro.

Politistii au ridicat aproape 300.000 de euro in diferite valute, 19 masini, patru pompe si recipiente pentru depozitare dar si 65 de tone de combustibil.

Erau depozitate la domicilii, in garaje, in diferite locuri pe care persoanele supectate le detineau.

Printre suspecti sunt si cinci politisti care initial au fost la postul de control de la Cornesti, un jandarm si un pompier.

Anchetatorii au aflat si i-au separat: i-au trimis cu serviciul in diferite judete din tara. Asta insa nu i-a oprit, iar caracatia retelei si-a intins tentaculele in sapte judete din tara si in capitala.

Va fi o noapte lunga si pentru anchetatori si pentru suspecti. Dupa audieri maraton, petrolistii de ocazie ar putea fi retinuti.

Tot mai multi comercianti vand sub sloganul de traditional produse care nu au nicio legatura cu termenul... Extraterestrii vor Casa Poporului! O imagine pare desprinsa din filmul Ziua Independentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x