Căutare Live

UPDATE! Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni, sa respinga recursul primarului municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile intr-un dosar de luare de mita.

UPDATE 19.20: Magistratii au decis ca Sorin Apostu va ramane in arest.

UPDATE 18.00:


El este acuzat ca a primit in perioada 2009-2011 suma de 94.000 de euro pentru a incheia contracte de salubrizare si asigurare a unor parcuri auto, sumele fiind incasate de la firmele beneficiare ale contractelor prin cabinetul de avocatura al sotiei sale.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, ca Sorin Apostu va demisiona din functia de primar al municipiului Cluj Napoca, daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va respinge recursul de astazi. Apostu ar urma sa fie inlocuit de "un viceprimar roman din partea PDL", a mai precizat Ioan Oltean.

Senatorul PSD Olguta Vasileascu a declarat ca PSD i-a solicitat prefectului de Cluj inceperea actiunilor de suspendare din functie a primarului Apostu, intrucat arestarea primarului dovedeste ca PDL este "partidul primarilor corupti".

Foto: Intact Images

Primaria muta Bulevardul Unirii. Vezi proiectul!... Razie pe autostrada Bucuresti-Pitesti: Politistii verifica daca masinile sunt echipate de iarna...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri