Antena Căutare

UPDATE! Protest la Cotroceni: Un barbat ameninta ca se arunca de pe un stalp daca nu vorbeste cu Traian Basescu

Un barbat de 28 de ani s-a urcat pe un stalp de electricitate din fata Palatului Cotroceni si ameninca ca se arunca daca nu vorbeste cu Traian Basescu. La aceasta ora, zeci de trolee au fost trase pe dreapta in zona dupa ce curentul electric a fost oprit pentru ca barbatul sa nu se electrocuteze.

UPDATE 17.20: Nici pana la aceasta ora politistii nu au reusit sa-l convinga pe Nicolae Stanciu sa coboare de pe stalp. Potrivit martorilor, barbatul se afla acolo de azi dimineata, din jurul orei 07.00. Acestia au spus ca protestatarul isi doreste o casa si un loc de munca. La fata locului se afla si sotia sa.

Curentul electric este in continuare oprit, iar aproape 20 de trolee stationeaza pe soseaua Cotroceni asteptand sa fie tractate. Circulatia in zona se desfasoara cu dificultate.

Nicolae Stanciu spune ca este nemultumit de justitia din Romania. Initial, el a cerut sa vorbeasca cu politistii de la Sectia 20, insa atunci cand acestia au sosit la fata locului, protestatarul s-a razgandit si le-a spus ca doreste sa vorbeasca cu Traian Basescu.

Mai multe echipaje de politie, jandarmerie si ambulanta au sosit la fata locului pentru a interveni in caz ca barbatul va face un gest necugetat.

Nicolae Stanciu nu este la prima tentativa. Barbatul a mai facut acest gest anul trecut, in acelasi loc. Dupa mai multe ore de protest, el a fost dat jos de pe stalp si internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Barbatul are 28 de ani si locuieste cu chirie impreuna cu sora lui mai mica. A fost diagnosticat cu sindrom depresiv reactiv si tulburare de personalitate polimorfa. Nicio autoritate nu vrea sa explice cum este posibil ca o persoana sa urce pe un stalp chiar langa gardul Presedintiei.

Citeste si Jurnalul National!

Reteta electronica, o enigma pentru doctori!... Tribunalul Bucuresti: Nastase, tinut ilegal in spital. Intarzierea transferului a fost nejustificata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x