Antena Căutare

UPDATE! Protestatarul de la Cotroceni, audiat la sectia 22 din Capitala

Nicolae Stancu, barbatul care s-a urcat pe un stalp de iluminat de langa palatul Cotroceni si a amenintat ca se sinucide, a incetat protestul dupa ce negociatorii i-au strecurat laxative intr-un pahar de ceai pe care acesta l-a solicitat. Ca si in iunie, somerul a stat cocotat pe stalp timp de sase ore.

UPDATE 20.05: Protestatarul de la Cotroceni este dus la Parchet, unde procurorii vor cere ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Barbatul a fost dus la sectia 22 din Capitala pentru audieri.

UPDATE 15.20: Negociatorii au reusit sa-l convinga pe protestatar sa coboare de pe stalp, dupa ce i-au pus laxative in ceai. Acesta a fost dat jos cu ajutorul unei scari mobile.

UPDATE! 12:07 Barbatul care protesteaza pe un stalp de langa Palatul Cotroceni are o arma neletala, un pistol cu proiectile mici din plastic, care nu necesita autorizatie, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Negociatorii au reusit sa il convinga pe barbat sa le permita sa vina cu o platforma langa el pentru a-i asculta problemele.


UPDATE! 11:31 "Nu exista drepturile omului in Romania. Va rog sa imi dati dreptul la moarte". Acesta este mesajul banner-ului pe care barbatul l-a afisat pe stalp. De aceasta data, Stancu sustine ca ar fi fost nedreptatit intr-un proces cu firma la care a lucrat si anunta ca este pregatit sa stea cocotat trei zile si trei nopti. Ca si in luna iunie, barbatul si-a legat o funie in jurul gatului si ameninta ca va sari.

UPDATE! 9.55
Barbatul a scos o arma si ameninta ca se va impusca daca presedintele Traian Basescu nu vine sa discute cu el. Conform purtatorului de cuvand al Politiei Capitalei, nu se poate verifica daca este vorba despre o arma adevarata. Mai multe echipaje specializate eu fost trimise la fata locului.


Echipajele de la ISU si Politia Capitalei sunt la fata locului si incearca sa il convinga sa renunte la protest.

Tanarul, in varsta de 28 de ani, a mai apelat la aceasta metoda de protest in urma cu o luna, cand s-a legat de stalp cu mai multe cabluri in culoarea drapelului national, manifestandu-si nemultumirea fata de faptul ca nu ii sunt respectate drepturile fundamentale.

Tigarile care se sting singure devin obligatorii din iarna... Vanzatoarea de la cofetaria jefuita in urma cu doua saptamani, arestata pentru complicitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x