Antena Căutare

UPDATE! Razii in Portul Constanta

Razii in Portul Constanta. La actiune participa politisti, jandarmi, comisari de la Garda Financiara si de la Autoritatea Nationala a Vamilor care verifica actele din aceste structuri. Aceasta actiune a fost solicitata de MAI.

UPDATE 13.50: Echipele de control au verificat documente, dar si stocurile de marfa, pentru a se vedea daca stocurile reale corespund cu cele din acte.

UPDATE 13.30: Reprezentantul Oil Terminal, una dintre firmele vizate de descinderi, a declarata ca nu are de sa se teama, ca se astepta la aceasta actiune si chair a tinut sa multumeasca echipelor de control pentru ca "poate asa vor inlatura suspiciunile fata de societatea sa".



Autoritatile verifica documentele privind autorizarea si functionarea antrepozitelor vamale, legalitatea utilizarii sistemelor de depozitare, transfer si masurare. In plus, va fi verificata legalitatea privind provenienta produselor energetice detinute si eliberarea acestora din antrepozite.

Actiunea are ca scop eradicarea evaziunii fiscale prin introducerea si oprirea distributiei ilegale de marfuri in zona porturilor de la Marea Neagra.

Se are in vedere si prevenirea si combaterea neachitarii taxelor si impozitelor aferente operatiunilor comerciale derulate in aceste zone si constituirea unor grupuri infractionale specializate in savarsirea de infractiuni din sfera crimei organizate.

Razia din Portul Constanta nu este una neasteptata. In cadrul sedintei de bilant a Ministerului Public pentru anul 2010 din data de 7 martie, Traian Basescu a solicitat controale la vamile de interior, inclusiv in Portul Constanta.

Sursa: Antena3

VIDEO! Mircea Badea: “Suntem un popor de lasi, noi suntem cauza problemelor din tara”... O femeie din Timisoara cere sa fie eutanasiata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x