UPDATE! Rezultatele anchetei IGPR la Deta: Trei ofiteri si sase agenti, cercetati pentru neindeplinirea sarcinilor

Politia Romana a stabilit, in urma scandalului din localitatea Deta, ca politistii locali au reactionat deficient, potrivit jurnalistilor de la DC News. Seful politiei, Liviu Popa, a prezentat concluziile anchetei facute la Deta in urma scandalului in care sunt implicatii fiul primarului din localitate. In ceea ce priveste felul in care au actionat politistii din Deta, probele au stabilit ca ofiterii au actionat conform procedurilor.

UPDATE! Totusi, in cazul anchetei asupra activitatii politiei din activitate, au fost constatate "multe neajunsuri care vor face obiectul unor cercetari".Trei ofiteri si sase agenti sunt anchetati pentru neindeplinirea sarcinilor.

Politia Romana a stabilit, in urma scandalului din localitatea Deta, ca politistii locali au reactionat deficient, potrivit jurnalistilor de la DC News. Raportul critica si Inspectoratul Judetean de Politie Timis, care nu a controlat activitatea subordonatilor din Deta.

Ancheta privind evaluarea activitatii politistilor din Deta a fost finalizata vineri. Autoritatile au verificat modul de interventie al politistilor din Deta il la scandalul care a avut loc in noaptea de 23 spre 24 iulie, precum si activitatea desfasurata in primul semestru al anului 2011, comparativ cu perioada similara a anului 2010.Ancheta privind evaluarea activitatii politistilor din Deta a fost finalizata vineri. Autoritatile au verificat modul de interventie al politistilor din Deta il la scandalul care a avut loc in noaptea de 23 spre 24 iulie, precum si activitatea desfasurata in primul semestru al anului 2011, comparativ cu perioada similara a anului 2010.

Trei tineri au fost injunghiati, in urma unui conflict izbucnit, in urma cu doua saptamani, pe o terasa din centrul localitatii Deta.

Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Si fratele acestuia, Calin Roman (27 de ani), a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

In aceasta cauza, sunt cercetati atat fiii primarului din Deta, cat si alte trei persoane.

Sursa: Antena3

Ultimele știri