Antena Căutare

UPDATE! Soferul care a accidentat mortal un batran la Constanta consumase droguri

Soferul care a accidentat mortal cu masina un barbat care se afla intr-o statie de autobuz, duminica dimineata, la Constanta, avea o alcoolemie de unu la mie, dar consumase droguri, au stabilit politistii.

UPDATE!






Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, un tanar in varstã de 25 de ani conducea un autoturism BMW pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, in jurul orei 7.00. Soferul conducea cu viteza foarte mare, potrivit martorilor, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o statie de autobuz pe care a spulberat-o.

In statie se afla un pieton, care a murit pe loc. Soferul a incercat sa fuga cu un taxi, insa un jandarm a alergat dupa el si a strigat la soferul taxmetrului sa nu-l ia.

Ulterior au sosit si politisti de la Politia Rutiera, care l-au verificat pe sofer cu etilotestul de unde a rezultat ca acesta era sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost condus la audieri, urmand sa raspunda penal pentru omor din culpa.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Zeci de mii de pelerini sunt asteptati la mormantul parintelui Arsenie Boca... VIDEO! Doi cunoscuti oameni de afaceri din judetul Caras-Severin au murit intr-un accident rutier pe DN 57...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x