Antena Căutare

UPDATE! Softul de inscriere in clasa 0 functioneaza dupa ce 2 ore a fost defect

In prima zi de inscrieri pentru Clasa pregatitoare programul folosit nu a functionat astfel ca parintilor care au incercat sa-si inscrie copiii li s-a spus sa revina mai tarziu sau chiar marti. Problema a fost rezolvata ulterior, a anuntat si ministrul Baba.

UPDATE! Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Tudorel Urianu, informeaza ca s-a remediat problema care a aparut la sistemul informatic, astfel ca parintii isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare si clasa I.

"Este vorba despre o defectiune tehnica, s-a defectat un server. Intr-o ora si jumatate softul va redeveni functional, se face acum trecerea pe un alt server", a declarat la o emisiune TV purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Tudorel Urian.

Site-ul Ministerului Educatiei, conceput pentru a nu permite inscrierea unui copil la mai multe institutii de invatamant, este inca nefunctional.

Parintii isi pot inscrie copiii in scolile din circumscriptia la care au fost arondati pana pe 16 martie.



Foto: Intact Images

Ministrul Educatiei, despre softul defect la inscrierile in Clasa 0: Vor fi sanctiuni... "Record" rutier in Buzau din cauza poleiului: 5 accidente in numai o seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x