Antena Căutare

UPDATE! Sorin Ovidiu Vantu, arestat pentru 29 de zile

UPDATE 01:50 Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, in cazul Nicolae Popa. UPDATE 12:58 Au fost retinuti in acelasi dosar si Octavian Turcan, Alex Stoian si Liviu Luca. UPDATE 12:51: Sorin Ovidiu Vantu a primit o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, in urma audierilor care s-au incheiat in jurul orei 12:30. La iesirea de la Parchet, omul de afaceri a facut o singura declaratie: "Atunci cand Basescu va pierde o batalie, sa-l vad in locul meu".

UPDATE 01:50


UPDATE 17:40 Octavian Turcan a primit si el mandat de arestare pentru 24 de ore din partea procurorilor anticoruptie. Acesta este suspectat ca ar fi transferat bani lui Nicolae Popa, in perioada in care acesta era cautat de autoritati pentru a fi incarcerat, ca urmare a condamnarii la 15 ani de detentie.

Cetateanul moldovean a fost retinut sub acuzatia de favorizare a infractorului.

UPDATE 17:14 Decretul privind inceperea procedurii de extradare a lui Nicolae Popa, directorul Gelsor, a fost aprobata de presedintele indonezian. Vezi aici comunicatul MInisterului Justitiei!

UPDATE 16:25
Vezi inregistrarea!



UPDATE 15:50 Fostul administrator al SOV Invest, Ioana Maria Vlas, se va prezenta pe 14 septembrie in fata Comisiei penitenciarului Targsor, cand i se va analiza cererea de eliberare conditionata. Vezi aici detalii despre condamnarea Ioanei Maria Vlas


UPDATE 14:30
Vezi declaratia completa a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, dupa retinerea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu!


UPDATE 12:30






"Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in colaborare cu ofiteri de politie din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, continua cercetarile in cauza avand ca obiect favorizarea infractorului, respectiv stabilirea circumstantelor in care Nicolae Popa a fost sprijinit pentru a parasi Romania si a se stabili in strainatate, sustragandu-se astfel de la executarea unei pedepse privative de libertate de 15 ani"


"In urma comisiilor rogatorii efectuate in Indonezia si Cipru, au fost predate documente de catre autoritatile competente in conformitate cu procedura asistentei judiciare in materie penala si s-a procedat, totodata, la audierea lui Popa Nicolae. In cursul zilei de astazi, sunt in derulare perchezitii in 10 locatii, iar o serie de persoane sunt audiate la sediul Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie", se mai arata in comunicat.



Autoritatile romane au solicitat extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia, unde acesta a fost capturat.



Spune-ti parerea in legatura cu arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu si citeste comentariile celorlalti vizitatori in sectiunea TEMA ZILEI!

Angajatii unei primarii din Gorj au demisionat in masa... Sute de sindicalisti ai Federatiei "Sanitas" vor protesta, astazi, la sediul Ministerului Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x