Antena Căutare

UPDATE! Sorin Ovidiu Vantu, eliberat din arest!

Curtea de Apel Bucuresti a decis astazi admiterea recursului formulat de Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alex Stoian privind decizia aplicarii masurii de arestare preventiva pentru 29 de zile si eliberarea acestora din arest. Dintre cei trei judecatori ai Curtii de Apel doi au votat pentru eliberare si unul impotriva

UPDATE 19:01 Sorin Ovidiu Vintu a parasit joi seara, in jurul orei 19,00, arestul Directiei de cercetari penale, dupa ce Curtea de Apel a admis cererea formulata de avocatii omului de afaceri in acest sens, cu doua voturi pentru si unul impotriva.


UPDATE 16:40:
Cele doua judecatoare care au votat in favoare eliberarii din arest a lui Vintu si Turcan au fost Viorica Costiniu si Luciana Mera. Impotriva eliberarii celor doi s-a pronuntandu-se judecatoarea Cristina Rotaru.

Viorica Costiniu este sotia judecatorului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie cercetat in dosarul senatorului Catalin Voicu si pensionat intre timp. Florin Costiniu este urmarit penal pentru complicitate la traficul de influenta savarsit de Voicu.

In cazul soferului lui Sorin Ovidiu Vintu, Alex Stoian, decizia de eliberare a fost luata in unanimitate.

UPDATE 16:00: Sorin Ovidiu Vintu a fost avertizat de instanta sa nu se apropie de omul de afaceri Octavian Turcan sau sa ia legatura cu fratii Virgil si Nicolae Popa, ultimul fiind arestat la Jakarta.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au judecat recursul facut de Sorin Ovidiu Vantu si au considerat ca acesta poate fi eliberat din arest, fiind obligat sa nu paraseasca localitatea de domiciliu timp de o luna.

Aceeasi decizie s-a luat si in cazul lui Octavian Turcan. In schimb, Alexandru Stoian nu are interdictia de a parasi Capitala dupa ce va fi eliberat.

Cei trei vor parasi arestul in acesta dupa-amiaza sau seara dupa indeplinirea formalitatilor necesare si vor fi cercetati in continuare in stare de libertate.

Citeste sentinta pe jurnalul.ro

Foto: Intact Images

PSD va ataca Legea Pensiilor la Curtea Constitutionala... Florin Parjol, zis Ghenosu, va sta sapte ani in inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x