UPDATE! Sorin Ovidiu Vintu, in arestul Politiei Capitalei. Are mandat pentru 29 de zile

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca si alti 8 inculpati, in dosarul delapidarii Petrom Service.

UPDATE 18.55: SOV a fost dus in arestul Politiei Capitalei

UPDATE 15.35: Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca si alti 8 inculpati, in dosarul delapidarii Petrom Service au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

UPDATE 15.00:
Ordonanta de retinere a lui Sorin Ovidiu Vintu a expirat. Afaceristul a plecat liber de la Tribunalul Bucuresti. "M-am plictisit sa comentez deciziile domnului Maior", a spus Vintu la iesirea din Tribunal. In cateva minute, judecatorii vor anunta daca admit cererea procurorilor privind arestarea preventiva a lui Sorin Ovidiu Vintu si a celorlalti 9 acuzati in dosar.

In total, 10 persoane sunt anchetate in dosarul "Petrom Service".

CITESTE si...

Fraudarea Petromservice s-a facut prin 22 de offshore-uri controlate de Vintu si Turcan

Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca au fost retinuti ieri pentru 24 de ore in dosarul privind falimentarea Petrom Service. Societatea ar fi fost falimentata intetionat aducand un prejudiciu acesteia de 98 milioane euro.


In septembrie 2010, Liviu Luca a fost audiat in calitate de martor in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu privind favorizarea lui Nicolae Popa. Numele lui Liviu Luca in ancheta privind fuga lui Nicolae Popa este legat de un transfer bancar, cont pentru care era imputernicit sa opereze.

Vintu si Luca si-au petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei, iar in urma cu putin timp acestia au plecat cu duba politiei la mandat.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri