Antena Căutare

UPDATE! Spaga de 1,8 mil. € la ANAF! Avocat: Milionul trebuia sa ajunga la Blejnar

Un consilier ANAF a fost retinut pentru trafic de influenta. Adrian Gavrila este acuzat ca ar fi luat mita pentru a inlesni importul fara plata taxelor vamale a 960 de tone de tutun. In acest dosar a fost retinut si un avocat care s-a oferit sa intermedieze o mita de un milion de euro pentru o persoana de la conducerea ANAF.

UPDATE_2: Avocatul Marius Stancescu si consilierul ANAF, Adrian Gavrila, vor ramane in arest pentru 29 de zile. Cererea lor de eliberare a fost respinsa de catre judecatori.

UPDATE: Avocatul retinut in dosarul ANAF: Milionul de euro trebuia sa ajunga la Blejnar

Consilierul superior in cadrul Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Nicolae Adrian Gavrila, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA. In decurs de patru ani, el a pretins mita de 1.800.000 de euro. In acest caz a fost ridicat si avocatul bucurestean Marius Stanceascu.

"Procurorii din cadrul Directia Nationala Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpatii Marius Catalin Stancescu, avocat in Baroul Bucuresti si consultant financiar, si Nicolae Adrian Gavrila, consilier superior in cadrul Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) - Directia Generala Coordonare Inspectie Fiscala, in sarcina carora s-au retinut trei infractiuni de trafic de influenta in forma continuata", informeaza DNA.

In perioada 2007-2008, Gavrila, detinand functia de consilier in cadrul ANAF, a primit de la un denuntator suma de 120.000 de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din cadrul ANAF, se arata in Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale.

Sursa: Antena3

Cainii agresivi si cei fara stapan pot fi eutanasiati... Cristian Poteras, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x