Antena Căutare

UPDATE! Tatal premierului Emil Boc, Ioan Boc, a fost inmormantat. Basescu si mai multi ministri au participat la funeralii

Tatal premierului Emil Boc, Ioan Boc, a fost inmormantat, astazi, la cimitirul din satul Rachitele, judetul Cluj. Familia a dorit ca inmormantarea sa fie simpla si sa ia parte doar apropiatii si satenii.

UPDATE 13.00: Tatalui lui Emil Boc a fost inmormantat in cimitirul din satul Rachitele



UPDATE 12:00
La funeralii au mai venit ministrul Educatiei - Daniel Funeriu, ministrul Agriculturii - Valeriu Tabara, ministrul de Interne - Traian Igas, dar si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Printre participantii la ceremonie se mai numara consilieri ai prim-ministrului Emil Boc si primarul interimar al Clujului.

UPDATE 11.30
- Presedintele Traian Basescu, ministrul Dezvoltarii Elena Udrea si cel al Transporturilor, Anca Boagiu, au ajuns la Cluj-Napoca. Seful statului si cei doi ministri merg la Rachitele, pentru a participa la funeraliile lui Ioan Boc.


La ceremonie mai participa ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, presedintele Senatului, Vasile Blaga si mai multi lideri democrat-liberali.




Presedintele Traian Basescu este asteptat la inmormantare si se pare ca va veni cu o aeronava de la Bucuresti, in jurul orei 9. Sunt asteptati si ceilalti ministri ai cabinetului Boc.

Miercuri seara, la casa parinteasca din Rachitele a premierului s-a tinut priveghiul si au venit rude, sateni si prieteni, sa-i aduca un ultim omagiu lui Ioan Boc.

Ioan Boc a decedat marti seara, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, in urma unui stop cardio-respirator. Tatal premierului avea 87 de ani si a suferit, in ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale.

Premierul Emil Boc s-a aratat marcat de moartea tatalui sau. El le-a spus ministrilor participanti la sedinta de guvern de marti seara, sa aiba grija de propriii parinti "cat de mult pot", pentru ca nu au cum sa stie ce se va intampla la un moment dat.

Aeronava pe ruta Dublin-Bacau, redirectionata pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii... VIDEO! Politisti atacati cu toporul in Mehedinti. Agresorul a fost impuscat in picior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x