Antena Căutare

UPDATE! Tigrul scapat de la Zoo Sibiu a fost impuscat

Un tigru a fugit de la gradina zoologica din Sibiu. Ingrijitorului i s-a facut rau, iar animalul a iesit din cusca.

UPDATE 12.40: Tigrul a fost impuscat de unul dintre vanatorii care il cautau. Informatia a fost confirmata de autoritatile locale.

UPDATE 12.30: Zeci de persoane au fost evacuate din cartierul Valea Aurie din Sibiu. Se pare ca tigrul ar fi atacat echipele care il cautau, potrivit unui reprezentant al serviciilor medicale din Sibiu.

UPDATE 12.00: Tigrul a fost vazut in cartierul Valea Aurie din Sibiu. Localnicii sunt sfatuiti sa nu iasa din case.

UPDATE 10.46: Tigrul a fost localizat in padurea din apropierea gradinii zoologice. Au fost auzite mai multe focuri de arma, potrivit martorilor.

Reprezentantii Asociatiei Vanatorilor din Sibiu au fost contactati si cauta deja tigrul. In apropierea gradinii zoologice este insa o padure, ceea ce face misiunea autoritatilor si mai grea.



Gradina Zoologica din Sibiu, administrata de Primaria Sibiu, este situata la iesirea din oras catre Paltinis.In apropiere se afla un hotel, mai multe restaurante si Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

Locuitorii de langa Gradina Zoologica, avertizati sa evite zona

Politistii din municipiul Sibiu avertizeaza populatia, prin megafoane, mai ales in cartierul Valea Aurie, aflat in imediata apropiere, sa evite zona Gradinii Zoologice si a Muzeului National Astra din Padurea Dumbrava, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Anca Bloanca.

Toate intrarile la Zoo sunt pazite de politisti pentru a impiedica accesul oamenilor. Politistii au evacuat Gradina Zoologica si pazesc toate intrarile in incinta acesteia pentru a impiedica accesul populatiei.

Sursa: Antena3

Foto: www.animalsw.com

VIDEO! O mie de aradeni au protestat impotriva RCS&RDS... VIDEO! Un autobuz cu 22 de detinuti, rasturnat langa Medgidia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x