Antena Căutare

UPDATE: Traficul feroviar pe Valea Oltului a fost reluat!

Traficul feroviar pe Valea Oltului a fost reluat. Trenurile vor circula cu viteza redusa, de 30 km/ora, pe portiunea Cornetu-Caineni, a declarat purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan.

Calea ferata Ramnicu Valcea - Sibiu a fost avariata pe o lungime de 34 de metri, din cauza unui TIR care a ajuns pe sine, dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism BMW, angajatii CFR Infrastructura urmand sa inlocuiasca portiunea avariata.

Traficul feroviar pe Valea Oltului a fost blocat, sambata seara, dupa ce un TIR cu numere bulgaresti a intrat intr-un autoturism, pe DN 7, in localitatea valceana Caineni, iar in urma impactului autovehiculul de mare tonaj a ajuns pe terasament, in zona soseaua fiind foarte aproape de liniile ferate.

Potrivt reprezentantilor IPJ Valcea, accidentul s-a petrecut pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu, in dreptul localitatii valcene Caineni, la kilometrul 234, intr-o zona in care soseaua este chiar langa calea ferata, dupa ce soferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa din cauza vitezei mari si a carosabilului umed, iar masina a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR cu numere de Bulgaria, care circula regulamentar.

In urma impactului, TIR-ul a ajuns pe liniile de cale ferata, blocand astfel circulatia feroviara in zona.

Loto 6/49. Aproape 2,5 milioane de euro, marele premiu la extragerea de astazi... Un moment bun sa ridicati o casa! Materialele de constructii s-au ieftinit cu pana la 25%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x