Antena Căutare

UPDATE! Traficul rutier a fost reluat pe DN1. Se circula bara la bara

In zona statiunilor de pe Valea Prahovei circulatia a fost infernala, formandu-se coloane de masini care s-au intins pe cativa kilometri pe sensul de cpborare de la munte spre Bucuresti. Dupa cateva in care traficul a fost blocat pe aceasta portiune, circulatia s-a reluat.

UPDATE! Traficul rutier a fost reluat pe DN1, dinspre Brasov spre Bucuresti, luni, la ora 15.10. Politistii au ridicat, astfel, masura devierii circulatiei pe DN1A Sacele - Cheia -Ploiesti.

De asemenea, a fost ridicata si restrictia de pe DN73A, dinspre Rasnov catre Predeal.

Pe DN1, intre Comarnic si Azuga, inca se circula in coloana, in ambele sensuri de mers, insa mai fluent decat in urma cu doua ore, potrivit Politiei Romane.

Potrivit politistilor, daca traficul rutier se va ingreuna din nou semnificativ, masura devierii va fi reaplicata.



Politistii rutieri mai anunta ca circulatia pe DN73A, dinspre Rasnov catre Predeal, a fost restrictionata, iar conducatorii auto care vin din zona Bran - Moeciu sunt indrumati fie catre municipiul Brasov (de unde continua drumul spre Bucuresti prin Cheia), fie catre Pitesti, pe DN73 (de unde pot merge spre Bucuresti pe autostrada A1).


Potrivit Mediafax, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, luni dupa-amiaza, pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei formandu-se coloane de masini care se intind pe cativa kilometri atat pe sensul de urcare spre munte cat si pe cel de coborare spre Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, traficul rutier este ingreunat pe DN 1, in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia. pe sensul de mers Brasov - Bucuresti se circula bara la bara in cele trei statiuni, pe o distanta de cativa kilometri, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 de kilometri pe ora.

Si pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, pe Valea Prahovei, se circula ingreunat.

Reprezentantii Politiei recomanda soferilor care se indreapta dinspre Brasov catre Ploiesti ca ruta alternativa DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.

UPDATE! Arges. Politistul sinucigas, care a impuscat un barbat din gelozie, a murit... Indemnizatia de crestere a copilului ar putea fi acordata pentru toate nasterile, din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x