Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

UPDATE! Traficul rutier a fost reluat pe DN1. Se circula bara la bara

In zona statiunilor de pe Valea Prahovei circulatia a fost infernala, formandu-se coloane de masini care s-au intins pe cativa kilometri pe sensul de cpborare de la munte spre Bucuresti. Dupa cateva in care traficul a fost blocat pe aceasta portiune, circulatia s-a reluat.

UPDATE! Traficul rutier a fost reluat pe DN1, dinspre Brasov spre Bucuresti, luni, la ora 15.10. Politistii au ridicat, astfel, masura devierii circulatiei pe DN1A Sacele - Cheia -Ploiesti.


Potrivit Mediafax, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, luni dupa-amiaza, pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei formandu-se coloane de masini care se intind pe cativa kilometri atat pe sensul de urcare spre munte cat si pe cel de coborare spre Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, traficul rutier este ingreunat pe DN 1, in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia. pe sensul de mers Brasov - Bucuresti se circula bara la bara in cele trei statiuni, pe o distanta de cativa kilometri, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 de kilometri pe ora.

Si pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, pe Valea Prahovei, se circula ingreunat.

Reprezentantii Politiei recomanda soferilor care se indreapta dinspre Brasov catre Ploiesti ca ruta alternativa DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.

Recomandari