Antena Căutare

Update: Tragedie! O maşină a căzut în Dunăre și șoferul a dispărut în larg.

În urma unui accident rutier produs, joi, în zona localității Liubcova din județul Craș-Severin, o mașină a căzut în Dunăre. Mașina a fost scoasă din apă, însă fără șofer. Un echipaj de scafandri au pornit în căutarea șoferului dispărut în larg.

Update: Tragedie! O maşină a căzut în Dunăre și șoferul a dispărut în larg.
O maşină a căzut în Dunăre și șoferul a dispărut în larg.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, accidentul a avut loc, joi, în jurul orei 18.20, pe DN 57, în zona localităţilor Drencova-Liubcova. În urma accidentului, un autoturism a căzut în Dunăre.

"Intervin trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale şi o barcă, două echipaje SAJ şi forţe ale Poliţiei de Frontieră cu o ambarcaţiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehedinţi”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Poliţia de Frontieră a ajuns prima la locul accidentului și a reuşit să ancoreze maşina până la sosirea pompierilor militari care au tras-o afară din Dunare. În maşină nu a fost găsită nicio persoană ceea ridică suspiciuni anchetatorilor.

UPDATE: A fost găsit tânărul care a plonjat cu maşina în Dunăre. Beat şi fără permis acesta s-a salvat şi a fugit de la locul faptei

Un tânăr în vârstă de 18 ani a căzut în Dunăre cu mașina. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Tânărul de 18 ani a fost găsit, mai apoi, pe raza localităţii Liubcova. "În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur în maşină, în momentul producerii evenimentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

În prezent, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Mii de oameni din București îngheață de frig în case. Zeci de blocuri și trei spitale, fără căldură și apă caldă: ”A fos... Peripeții la Balul Bobocilor! Un student la Drept a fost înjunghiat și bătut în timpul petrecerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x