Antena Căutare

UPDATE! Trei aeronave au aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii de pe Otopeni

Trei aeronave, care trebuiau sa ajunga miercuri dimineata pe Aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti, au aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii, informeaza Mediafax.

UPDATE! Una dintre curse era de tip cargo, o alta era o cursa Tarom care venea de la Beirut, iar cea de-a treia era o cursa Air Moldova, a declarat purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda", Valentin Iordache.

Toate celelalte curse au operat normal, a mai spus purtatorul de cuvant al aeroportului.


Meteorologii au emis o avertizare de ceata densa pentru judetele Brasov, Sibiu, Covasna si Mures. Avertizarea a fost valabila pana la ora 12. Din cauza cetii, vizibilitatea este redusa, in unele zone, sub 50 de metri.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

MIERCURI (4 ianuarie)

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an, cu temperaturi maxime cuprinse intre 3 si 13 grade si minime intre -4 si 4 grade. In vestul, centrul si nordul tarii cerul se va innora treptat si mai ales seara si noaptea, local, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie si mixte la munte. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu ceata in zonele joase. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona inalta de munte.

JOI (5 ianuarie)

Cerul se va innora treptat si mai ales seara si noaptea se vor semnala precipitatii pe arii extinse in jumatatea de vest a tarii si local in rest. Acestea vor fi mixte in Maramures si Transilvania si ploi in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales la munte, unde vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime, in scadere in majoritatea zonelor, vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!

VINERI (6 ianuarie)

Cerul va fi mai mult noros in jumatatea sud-esticã a tarii, unde vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe, indeosebi sub formã de ninsoare. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade.



Foto:thehindu.com

Benzina din Romania, mai scumpa decat cea din Germania, desi salariile sunt de 5 ori mai mici... VIDEO! Un tanar resitean s-a spanzurat de stema municipiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x