Antena Căutare

UPDATE! Un mort si un ranit, in urma prabusirii avionului de mici dimensiuni din Prahova

O persoana a murit dupa ce un avion ultrausor s-a prabusit in apropiere de aerodromul particular din Sirna, judetul Prahova. O alta persoana, a fost ranita in urma incendiului. Echipajele de ambulanta si pompierii au ajuns la fata locului si au reusit sa-l aduca pe ranit in Bucuresti, pentru a-l putea transporta la Spitalul Floreasca.



Avionul decolase de pe un aerodrom particular din Sirna (judetul Prahova). Mai multe echipaje de la ISU (Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta) si serviciul de Ambulanta din judet au fost trimise la locul accidentului.

Potrivit primelor informatii este vorba despre doi piloti experimentati care testau un avion de mici dimensiuni cu doua locuri, iar in timpul unei manevre, cel mai probabil la un viraj, aparatul s-a prabusit.

Avionul a luat foc la impactul cu solul, iar la ora transmiterii acestei stiri arde vegetatia din zona. Aeronava este distrusa in proportie de 80-90%.

La randul sau, seful ISU Prahova, Nicolae Popescu, a precizat ca barbatul ranit este in stare foarte grava, iar la ora transmiterii acestei stiri se incearca resuscitarea sa, la fata locului.

VIDEO! Un sofer a furat un semn de circulatie pentru limitarea vitezei din nordul statiunii Mamaia... Noi legi in Ungaria: fanii violenti, aspru pedepsiti si presedintele obligat sa depuna o declaratie de avere in fiecare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x