Antena Căutare

UPDATE Vaporul incarcat cu fier vechi s-a scufundat in Marea Neagra

UPDATE Un vas sub pavilion turcesc s-a scufundat, miercuri, in jurul orei 13:00, la 11 km departare de portul Constanta. Nava transporta fier vechi, iar toti cei 17 marinari aflati la bordul ambarcatiunii au fost salvati.



"La bordul navei se afla un echipaj de 17 marinari, iar vasul de 6.000 de tone DW plecase in cursul acestei nopti din portul Constanta, dupa ce fusese incarcat cu fier vechi", a declarat directorul Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM), Ion Voicu, citat de Mediafax.

La fata locului a ajuns remorcherul King, care se afla in apropiere, apartinand unui grup de servicii petroliere, in zona fiind trimisa si o barca de salvare a ARSVOM.

"In momentul in care aceasta a ajuns la fata locului, marinarii fusesera deja preluati de remorcher, iar la ora actuala sunt in afara oricarui pericol, urmand sa fie adusi in portul Constanta", a mai precizat Voicu.

Vasul continua sa se incline, in zona fiind trimise mai multe remorchere, insa sansele de a-l repune pe linia de plutire sunt reduse.





Dambovita: Alti doi nou-nascuti au murit in spitale... Zsa Zsa Gabor "plastinata" dupa moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x