Antena Căutare

UPDATE! Varul lui Lucian Bute, in coma. Batausii, retinuti!

Varul campionului mondial la box, la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a fost batut cu bestialitate in noaptea de sambata spre duminica, in fata unei discoteci din comuna Pechea, judetul Galati.

UPDATE 16.20: Patru dintre tinerii care l-au batut pe Gelu Bute, varul campionului Lucian Bute, au fost prinsi de catre politisti si sunt audiati la aceasta ora, conform Mediafax.

Cristina Tatulici, purtator de cuvant al IPJ Galati a informat ca tinerii au varste cuprinse intre 18 si 23 de ani. „Patru dintre cei implicati au fost identificati si sunt in acest moment in audieri. Toti sunt din comuna Pechea si au varste intre 18 si 23 de ani. Cercetarile vor continua pentru identificarea tuturor celor implicati in conflict", a declarat Tatulici.

Tanarul in varsta de 23 de ani se afla in coma la spital, medicii fiind rezervati asupra starii sale. Acesta urmeaza sa fie operat de urgenta la cap.

Medicul coordonator al SMURD Galati, dr. Angel Trifan, a declarat ca varul lui Lucian Bute, Gelu Bute, in varsta de 23 de ani, a fost dus la Spitalul Judetean Galati in jurul orei 4.40.

"Tanarul, care fusese agresat, avea o plaga pareto-occipitala, era sub influenta alcoolului si era foarte agitat", a afirmat Trifan.

Totodata, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, a declarat ca tanarul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele de "zece persoane", in prezent fiind in stare grava.

"Pacientul este in stare comatoasa. Din cate am inteles, agresiunea s-a intamplat spre dimineata. Patru tineri, printre care si varul lui Lucian Bute, se intorceau de la discoteca. Au fost atacati de un grup de alti zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit si l-au lasat singur pe varul boxerului in fata acestui grup", a declarat dr. Nicolae Bacalbasa, citat de Mediafax.

Politia a declansat o ancheta in acest caz. In plus, se asteapta examinarea medico-legala pentru incadrarea juridica a faptei.

VIDEO! Liberty Parade a adunat peste 60.000 de oameni pe Litoral... SPECIAL! Maria, Regina Romaniei - Povestea vietii mele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x