Antena Căutare

UPDATE VIDEO&FOTO! A strigat "Ati luat mancarea de la copii!" si s-a aruncat de la balconul salii de plen

Un barbat s-a aruncat de la un balcon al salii de plen a Parlamentului, in momentul in care premierul Emil Boc se pregatea sa-si inceapa discursul. Martorii afirma ca actul barbatului a fost deliberat.

UPDATE 18.35: Sotia sinucigasului de la TVR: "Nu il condamn pentru ce a facut!"

UPDATE 14:30: Mai multi jurnalisti s-au adunat, joi, in fata Spitalului Universitar, unde se afla internat Adrian Sobaru, tehnicianul TVR, care s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului.

Colegii de breasla ai spun ca au venit in semn de solidaritate fata de cel care acum se afla la terapie intensiva.



UPDATE 12.50:
Udrea, despre gestul angajatului TVR: Sa nu politizam momentul. Presa e mai putin marcata decat noi

UPDATE 12.45: Boc, despre incidentul din Parlament: Sunt vremuri grele, insa nu aceasta este solutia. Avem nevoie de luciditate

Vezi firul intamplarii dramatice de azi, din Parlament!




UPDATE 12.25:
Reactia TVR: "Din informatiile pe care le detinem, barbatul care s-a aruncat astazi de la balcon in Parlament este angajat al TVR, avand functia de electrician. Adrian Sobaru a facut acest gest din motive personale. El nu avea probleme legate de locul de munca si niciun fel de litigiu cu televiziunea publica. El nu a fost afectat in drepturile sale salariale, dimpotriva, TVR l-a sprijinit material in mod sustinut pentru problemele de sanatate pe care le avea in familie."

UPDATE 12:15: Vezi noi imagini pe agerpres.ro dintr-un unghi inedit cu barbatul care s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului.

UPDATE 12.00:
Directorul Spitalului Universitar: "Nu are leziuni care sa ii puna viata in pericol". Barbatul are fracturi in zona fetei si va necesita probabil o interventie chirurgicala pentru repararea acestora, a declarat Catalin Carstoiu, directorului Spitalului Unviersitar, precizand ca acesta este era constient si cooperant.

UPDATE 11:50: Vezi ce zice presa despre barbatul care s-a aruncat astazi in Parlament!

UPDATE 11:45: PSD si PNL s-au retras din plenul Parlamentului, in semn de respect pentru victima si familia acesteia. Parlamentarii puterii au ramas insa in sala si au luat parte la sedinta, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.




UPDATE 11:40:
Potrivit unor surse medicale, rezulta ca barbatul a suferit o fractura serioasa la nivelul capului, mai ales in zona fetei, dar ca este constient. In cadere, barbatul a rupt doua banci. Viata pacientului nu este in pericol in acest moment, dar diagnosticul se poate schimba oricand.





UPDATE 11:35:
Potrivit unor informatii noi, unul dintre cei doi copii ai barbatului care s-a aruncat de la balconul salii de plen era handicapat, iar victima era insotitor, fiind direct afectata de taierea de catre Guvernul Boc a indemnizatiei de ajutor.

UPDATE 11:30:
Potrivit unor martori oculari, inainte de momentul sariturii in gol, s-ar fi auzit o voce din spatele victimei, care il indemna sa faca saltul. Persoana banuita ca i-ar fi indicat barbatului momentul in care sa sara nu a fost inca identificata.

Vezi aici imagini VIDEO cu momentul in care s-a aruncat barbatul!


UPDATE 11:20: Barbatul se numeste Adrian Sobaru, este inginer de sunet la TVR, are 43 de ani si este tatal a doi copii. DIn primele informatii, se pare ca barbatul avea mari probleme cu achitarea unor credite.

Colegi de la TVR il descriu ca fiind un om cu un comportament normal, jovial, foarte respectuos si non-conflictual. Potrivit acestora, salariul sau din TVR ar fi de "10-12 milioane" (lei vechi) net.

UPDATE 11:15:
In momentul sariturii, omul ar fi strigat "Pentru tine, Boc" si a aratat o bila portocalie inscriptionata cu numarul 13. De asemenea, barbatul avea scris pe tricou "Ne-ati ucis viitorul!".

Potrivit Mediafax, barbatul purta un tricou pe care scria "Ne-ati ciuruit/Ne-ati ucis viitorul copiilor nostri/ Libertate".

Vezi o galerie foto impresionanta cu momentul sariturii in gol!

UPDATE10:10:
Primele declaratii dupa incident:

"L-am vazut ca striga de la balcon, dar noi, in parlament, suntem obisnuiti cu asta si nu am crezut ca va apela la un gest atat de disperat", a spus deputatul PSD Mugurel Surupaceanu.

"Sunt foarte tulburat", a comentat scurt Sever Voinescu.

"Nici nu vreau sa comentez. Sa comenteze altii, care trebuiau sa ia cuvantul", a spus PSD-istul Valeriu Zgonea, referindu-se la faptul ca in momentul in care barbatul s-a aruncat, Emil Boc isi sustinea discursul.

"Nu trebuie sa mai depunem motiuni. Poporul roman a dat semnalul", a zis Mircea Dusa, liderul deputatilor PSD.


UPDATE 11.05: Biroul Permanent va supune plenului suspendarea lucrarilor

UPDATE 11:00: Inaltimea de la care a cazut barbatul este de 8 metri, echivalentul etajului 2 al unui bloc.

Se pare ca persoana, un barbat de circa 40 de ani, ar fi un electrician angajat al TVR si inainte de a se arunca ar fi strigat "Ati luat mancarea de la copii!". De asemenea, acesta purta un tricou pe care avea scris "Ne-ati ucis viitorul".

Echipele speciale de salvare au intervenit imediat la fata locului. Potrivit ISU, barbatul este constient, starea lui de sanatate fiind deocamdata stabila. Ranitul va fi transportat de urgenta la Spitalul Floreasca.




Vezi programul de Sarbatori al mijloacelor de transport, al hipermarketurilor si al bancilor... VIDEO! Posibila evacuare generala in Ocna Mures in pragul Craciunului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x