Antena Căutare

UPDATE VIDEO! Tulcea: Dig surpat, autobuz rasturnat - 4 morti si 70 de raniti

Un autobuz cu circa 70 de muncitori s-a rasturnat joi dimineata la Tulcea, in zona industriala a orasului, din cauza surparii unui dig provizoriu, pe care se afla. Potrivit primelor informatii, cel putin patru persoane au murit, restul fiind transportate la spital.

UPDATE 15.00: Patru persoane au murit iar alte 70 au fost ranite joi dimineata, dupa ce un autobuz s-a rasturnat de pe un dig, la Tulcea. Potrivit ultimelor informatii, 76 de persoane erau in autobuz. Sase dintre persoanele ranite au fost transportate cu elicopterele MAI la spitalele din Capitala si alte doua, in Constanta.

UPDATE: 13.05: Autobuzul implicat in accidentul de la Tulcea s-a rasturnat dupa ce digul pe care circula s-a surpat, a declarat seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Tulcea, Izet Ali. Seful ITM Tulcea a precizat ca accidentul in urma caruia patru persoane au murit si 57 au fost ranite se incadreaza in categoria "accidentelor de munca, colective, de traseu", intrucat pasagerii mergeau spre locul de munca. Izet Ali a mai declarat ca autobuzul apartine firmei Marcel Prestcom din Tulcea si transporta spre locul de munca salariati din judet ai fabricii Textile Gel & Co Rom SA Tulcea, pe care ii lua din puncte fixe.

UPDATE 12.55: Numarul pasagerilor raniti grav care sunt transportati cu elicopterul la Bucuresti a ajuns la 6.

UPDATE 12.25: Doi dintre pasagerii grav raniti, unul intubat, altul cu fractura de coloana, vor fi adusi cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenta din Bucuresti.

UPDATE 11.30: 36 dintre pasagerii raniti primesc ingrijiri medicale. Din primele date ale anchetei, drumul pe care a avut loc accidentul era semnalizat. Prefectul orasului Tulcea, Vasile Gudu, a declarat ca Primaria nu a acordat autorizatie pentru circulatia pe drumul respectiv.

UPDATE 10.15: Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 57 de persoane au fost transportate la spital, printre care doua femei gravide. Starea ranitilor este buna. Ancheta privind accidentul a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea si Inspectoratul Teritorial de Munca.



Autoritatile nu au stabilit cauza exacta a tragediei, insa se pare ca ar fi fost provocat de cedarea digului. Pompierii ISU au intervenit pentru descarcerarea victimelor.

Directorul Spitalului de Urgenta din Tulcea, Ion Popescu, a declarat ca 40 de persoane au fost aduse la spital, dintre care cinci in stare foarte grava. Patru dintre persoanele grav ranite nu au putut fi salvate,a adaugat medicul.

Potrivit lui Raed Arafat, numarul raniltilor a ajuns la 57. Acesta a confirmat faptul ca patru persoane au decedat.

Traficul a fost oprit in zona in care s-a petrecut accidentul.

Daca ati surprins tragedia, puteti trimite imaginile in sectiunea FII OBSERVATOR!

Accident grav in Tulcea: Cel putin 4 morti... Cutremur de 4,7 pe scara Richter, in Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x