Antena Căutare

UPDATE Vitalie Proca, atacatorul din Vitan, ar fi un asasin platit

Primele imagini cu atacatorul din Vitan in actiune au fost facute publice. Cadrele au fost surprinse in Londra chiar in momentul in care Vitalie Proca l-a impuscat cu sange rece pe fostul bancher rus.

Se pare ca Vitalie Proca este un asasin platit, la comanda. El a incercat sa omoare un mogul rus care era stabilit in Londra si pe care l-a impuscat de sase ori, chiar in fara locuintei sale din capitala britanica.

Moldoveanul are o istorie destul de lunga de tentative de asasinat. In adolescenta, el a fost condamnat la inchisoare pe viata in Republica Moldova, pentru ca a omorat doua persoane si si a atacat o a treia. Insa in 2010, dupa 12 ani de inchisoare, a reusit sa fie eliberat, pentru ca Republica Moldova si-a modificat Codul Penal.

El este cercetat si pentru tentativa la asasinat a unui barbat din Bucuresti, care a fost gasit impuscat in cap si in piept, insa acum Vitalie Proca a fost prins in Moscova si urmeaza sa fie extradat in Romania, pentru ca autoritatile noastre sa continue cercetarile.

Un sofer din Iasi a reusit "performanta" sa tamponeze 18 masini dintr-o parcare... Statii seismice performante si echipamente speciale pentru serviciile de urgenta din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x