Antena Căutare

Urat de moarte

Izbit de pat, de tavan si de pamant. Sunt chinurile prin care trecea zilnic un copil de doi ani si jumatate, ori de cate ori ajunge pe mainile tatalui. O spune chiar mama baietelului, o tanara care sustine ca nu a putut sa-si apere copiii de furia tatalului pentru ca a fost alungata de acasa.

In lipsa ei, barbatul i-a dat copilului o ultima bataie, care l-a ucis. Vecinii soptesc ca barbatul era furios pe cel mic pentru ca se nascuse cu un handicap - "buza de iepure". O malformatie comuna care s-ar fi putut opera, daca tatal ar fi inteles asta. Altii cred ca omul il ura pe copil, convins fiind ca e facut cu altul.
Teatru de noapte... Iubitul mamei voia sa-l transeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x