Antena Căutare

Urmarile tragediei: Incepe verificarea tehnica a spitalelor PMB!

Spitalele "Malaxa", "Sf. Luca" si "Filantropia" vor fi primele verificate de Comisia de verificare tehnica a spitalelor formata la nivelul municipalitatii, care va incepe controalele joi, informeaza Primaria Capitalei.

Comisia va verifica starea instalatiilor electrice, de gaze, apa curenta, oxigen, precum si sistemele de paza si protectie anti-incendiu la toate spitalele aflate in administrarea Primariei Capitalei.

Comisia de verificare tehnica a spitalelor din partea Primariei Bucuresti a fost formata la solicitarea primarului general Sorin Oprescu.

Din Comisia de verificare tehnica a spitalelor fac parte Bogdan Gangura, director administrativ ASSMB, Cosmin Gheorghiu, director Directia Uitilitati Publice, Maximilian Constantin, director Directia Inspectie si Control, Oana Grigore, director executiv Directia Protectia Mediului si Educatie Eco Civica si Rares Musat, director Directia Aparare, Protectie Civila.

De asemenea, tot din dispozitia lui Sorin Oprescu, directorul ASSMB Marius Savu va demara un audit privind investitiile si reparatiile de la spitalele din administrare, primele institutii vizate fiind "Theodor Burghele" si "Cantacuzino".

Toate cele 21 de spitale administrate de Primaria Capitalei vor fi dotate cu aparate pentru detectarea fumului, acestea urmand a fi achizitionate de urgenta, a declarat, viceprimarul Victor Iovici.

"Vom achizitiona prin procedura de urgenta aparate pentru detectarea fumului, care vor fi instalate in toate spitalele administrate de municipalitate, astfel incat sa preintampinam situatii ca cele de la Maternitatea Giulesti", a spus Victor Iovici.

Viceprimarul Capitalei a precizat ca, in paralel, incepand din aceasta saptamana in toate spitalele vor fi verificate instalatiile electrice, electronice, de gaze naturale si oxigen, precum si procedurile de baza in cazul incendiilor.

Ce-ar face Videanu cu 1.500 de lei, o sotie somera si un copil la facultate... Bebelusii de la maternitatea Giulesti au fost supusi la o temperatura de 150 de grade!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x