Căutare Live

Nu renunțați la umbrele! Urmează un nou val de ploi torențiale, vânt puternic și ninsori! Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare

Vremea continuă să îşi facă de cap şi se schimbă de la o zi la alta. După tornadele de săptămâna trecută, grindina i-a speriat pe locuitorii din Dâmboviţa. A durat jumătate de oră şi a distrus tot.

Vremea continuă să îşi facă de cap şi se schimbă de la o zi la alta. După tornadele de săptămâna trecută, grindina i-a speriat pe locuitorii din Dâmboviţa. A durat jumătate de oră şi a distrus tot. Pe litoral, ceaţa densă de pe mare a fost decorul perfect pentru o şedinţă foto, iar, în Bucureşti, parcurile şi terasele au fost arhipline. Însă, nu a venit încă vara. De săptămâna viitoare, se întorc ploile

În 30 de minute, grindina a tocat mărunt munca oamenilor în Dâmboviţa. Pomii, viţa de vie, salata sau ceapa toate au fost ciuruite de bucăţile de gheaţă. Oamenii spun că nu au mai trăit aşa ceva.

Pe şosele s-a aşternut un strat gros de gheaţă, ca în toiul iernii. Speriaţi, unii şoferi au tras pe dreapta.

Pe litoral, marea a fost învăluită de ceaţă. Un fenomen spectaculos pentru turiştii care s-au grăbit să îl imortalizeze.

”Dinspre mare a pătruns un aer mai cald, iar inversiunea termică a determinat o condensare a vaporilor de apă ajunşi din zona litoralului înspre mare şi, prin urmare, formarea ceţii.”, a declarat Meda Andrei, meteorolog ANM.

În Bucureşti, a fost zi de vară. Oamenii au ieşit la alergat, cu bicicletele sau cu vaporaşul, pe lac. Parcurile au fost pline, iar locurile de joacă, neîncăpătoare. Părinţii au fost cei care s-au bucurat mai mult ca niciodată de vremea bună.

De marţi, însă şi până spre sfârşitul săptămânii din nou gradul de instabilitate atmosferică se va accentua, ceea ce va însemna că vom avea mai mulţi nori. De asemenea, temporar averse, cu descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Meteorologii nu exclud să apară din nou grindina în anumite zone iar la munte va ninge. Chiar şi aşa, temperaturile sunt normale pentru luna mai, spun specialiştii. Vor fi maxime între 17 şi 24 de grade. Cel mai frig va fi însă pe litoral

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Primele indicii în cazul Valentinei, fetița dispărută de acasă! Anchetatorii cred că micuța a rămas agățată de crengi ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri