Produsele lactate se vor scumpi cu până la 10 procente în perioada următoare din cauza costurilor mai mari pe care le au materiile prime. În schimb prețurile pentru carnea de porc și carnea de pui vor scădea cu aproximativ două procente.
Conform analizei realizate de Horváth & Partners, costurile materiilor prime pentru produsele lactate vor crește cu 10% în toată perioada pandemiei de coronavirus, iar costurile materiilor prime pentru mezeluri vor scădea cu 2%, notează Antena3.
Conform analizei, acest lucru înseamnă că și prețul cărnii crude de porc va scădea cu 2%, la fel și prețul cărnii de pui.
Video. Un bărbat a ajuns la spital după ce o pisică i-a căzut direct în cap, de la etaj. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și 23 de zile de spitalizare
Costurile de producție ale alimentelor vor crește cu aproximativ 2% din cauza faptului că patronii sunt obligați să cumpere produse de igienă sanitară cu care să dezinfecteze spațiile.
Un polițist a fost bătut cu pietre și amenințat cu furca după ce a fost chemat să aplaneze un scandal. De la ce a pornit...
Focuri de armă la Botoșani după ce doi bărbați nu s-au supus polițiștilor! Gloanțele au fost trase vertical...