Antena Căutare

Ursul impuscat de autoritati nu este cel care a atacat trei persoane in Dambovita

Vanatorii au impuscat un urs in zona localitatii dambovitene Pietrosita, dar autoritatile au stabilit ca nu este vorba despre animalul care a atacat sambata trei persoane , una dintre acestea pierzandu-si viata.

Reporterul Antena 3, Mihai Eremia, a aratat ca medicii nu au gasit resturi umane in stomacul ursului impuscat, ci doar resturi de prune.

Conform Politiei Dambovita, ursul a fost impuscat la marginea localitatii Pietrosita, pe malul raului Ialomita. Un vanator aflat in patrulare prin zona a auzit cainii latrand, iar in momentul in care s-a apropiat de locul respectiv si a aprins lanterna a vazut ursul si l-a impuscat.

Pentru localizarea animalului a fost solicitat si un elicopter al MAI.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dambovita, Raluca Florescu, a precizat ca 30 de politisti si 20 de jandarmi s-au deplasat in zonele unde au avut loc incidentele pentru a-i atentiona pe oameni sa se fereasca in aceste zile si sa nu mai mearga singuri in livezi, departe de sat.

In cursul zilei de sambata un barbat de 71 de ani din Pietrosita, judetul Dambovita, a murit dupa ce a fost atacat de un urs. Acesta se afla la cules de prune, in livada, impreuna cu alte trei persoane cand a fost atacat de urs. La cateva ore dupa incident, o femeie de 57 de ani a fost si ea atacata de urs, in localitatea damboviteana Buciumeni, ea a ajuns la spital cu rani care nu ii pun viata in pericol.

A treia persoana atacata de urs, sambata, este un barbat din Buciumeni care a suferit rani usoare. Acesta s-a dus singur la Spitalul Pucioasa.

Sursa: antena3.ro

Bucuresti: Inceput de an scolar printre lucrari de reparatii si igienizare ... Carantina pe 30 km: Ursul ucigas din Dambovita era turbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x