Antena Căutare

Ușile industriale secționale de la Dusadoor - soluția pentru o închidere sigură a spațiilor

Se folosesc pentru închiderea sigură și etanșă a depozitelor, atelierelor de producție și a halelor și sunt cunoscute pentru eficiența ce o prezintă. Ușile secționale industriale constituie un concept ce a captat atenția unui public român variat, fapt datorat nu doar eficienței crescute pe care o prezintă vizavi de scopul lor de bază, ci și a funcțiilor suplimentare pe care le îndeplinesc.

Se folosesc pentru închiderea sigură și etanșă a depozitelor, atelierelor de producție și a halelor și sunt cunoscute pentru eficiența ce o prezintă. Ușile secționale industriale constituie un concept ce a captat atenția unui public român variat, fapt datorat nu doar eficienței crescute pe care o prezintă vizavi de scopul lor de bază, ci și a funcțiilor suplimentare pe care le îndeplinesc.

În întâmpinarea celor care sunt interesați de o astfel de investiție, indiferent de spațiul vizat, vin specialiștii Dusadoor. Cu un portofoliu complex de soluții, acesta oferă soluții pliate pe nevoi dintre cele mai variate, cu posibilitate de personalizare.

Ce recomandă ușile secționale de la Dusadoor?

Motivele pentru care un public tot mai vast are ca reper soluțiile oferite de acest nume - Dusadoor - sunt variate și de înțeles. Se referă la uși ce favorizează economia de spațiu, un aspect deosebit de important mai ales pentru proprietarii de hale sau alte astfel de locații. Acest aspect este posibil datorită sistemului de deschidere din dotarea ușilor, aceasta realizându-se pe verticală.

De asemenea, caracteristici specifice categoriei de usi industriale secționale de la Dusadoor.ro, capacitatea de izolare fonică și totodată termică a interiorului este remarcabilă. Se datorează eficiența sporită a ușilor din acest punct de vedere panourilor de tip sandwish, de dimensiuni 42 mm. Totodată, parte din structura ușilor sunt panelurile confecționate din oțel galvanizat ce întăresc siguranța și rezistența sistemelor. În acest sens contribuie și poliuretanul pe care panourile în cauză le au în interior.

În dotarea panurilor intră și garniturile profilate din cauciuc, responsabile cu închiderea etanșă a ușilor, respectiv de izolarea termică optimă în cazul halelor.

Nu lipsesc elementele de siguranță, cele care elimină riscul de prindere a degetelor accidental. Soluțiile propuse pe Dusadoor.ro - uși industriale secționale clasice, vitrate sau cu kit pietonal - se pliază pe normele de funcționalitate și siguranță ce se impun la nivel european.

Aleg uși secționale industriale cei care sunt conștienți de posibilitatea de a le adapta după necesitate, dat fiind că prezintă o structură modulară, din paneluri. Cei interesați benficiază de servicii de dimensionare personalizată, raportat la specificațiile exacte pe care le dețin legat de nevoi. În acest mod își asigură intrările proprietarii de spații industriale diverse.

Ușile industriale secționale de la Dusadoor - soluția pentru o închidere sigură a spațiilor

Caracteristici și particularități ale ușilor industriale produse de Dusadoor

Pentru a avea siguranța că ușa comandată este cea potrivită și se pliază pe preferințele și nevoile clientului până în cele mai mici detalii, odată cu solicitarea unei cereri de ofertă trebuie furnizate și o serie de specificații și informații producătorului.

Privitor la modelul ușii industriale, doritorii pot alege între cel linear, lis sau într-o linie. Cum se prezintă fiecare în parte pot vizualiza cei interesați aici. De asemenea, fiecare va stabili de la bun început ce culoare este potrivită pentru nevoile sale, bifând una dintre opțiunile de nuanțe disponibile în paleta RAL.

În principiu, această categorie de uși prezintă caracteristici comune cu cele ale panourilor rezidențiale. Astfel, au în dotare sistemul de protecția contra ruperii arcului, precum și cel care va împiedica ruperea cablului.

Un aspect de importanță majoră se referă la modul de acționare al ușii. În timp ce unii se limitează la acționarea manuală a ușii - realizată de altfel printr-o manevrare ușoară datorită arcurilor de torsiune din dotare - tot mai mulți manifestă interes pentru cele automate, datorită eficienței crescute pe care o prezintă având în dotare motor Nice.

În cazul acestora din urmă, acționarea se poate realiza după preferință - prin telecomandă, prin aplicații Bluetooth, prin apel GSM, respectiv wireless sau din Cloud. Sunt soluții convenabile întrucât asigură utilizatorilor mai mult confort și totodată siguranță.

Ușa secțională industrială este elementul de legătură dintre spațiul exterior și cel interior al unei hale, spațiu de depozitare sau chiar a unui atelier. Acest element are, pe lângă caracteristicile enumerate mai sus, și câteva particularități care pot face din el un produs extrem de util. De exemplu: sistemul de ridicare a ușii - se pliază în funcție de spațiul unde este montat. Dusadoor dispune astfel de 4 sisteme de feronerie pentru a asigura utilizatorii că ușa nu este un inconvenient care ocupă spațiul de depozitare sau obstrucționează accesul utilajelor din interior.

-Normal Lift (deschidere la 90 Grade)

-High Lift (Supra-înălțare)

-Vertical Lift (deschidere verticală)

-Follow the roof (ce urmărește înclinația tavanului)

După caz, există posibilitatea de a accesoriza ușile cu elemente suplimentare, de genul ferestrelor care vor asigura un plus de lumină naturală. De asemenea, sunt soluții dintre care cei interesați pot alege și mânerul special, ușa pietonală pentru un acces mai facil în interiorul halei, fantele pentru aerisire, selectorul cu cheie, tastatura pentru cod sau o telecomandă suplimentară, având 2 sau 4 canale.

Referitor la celelalte categorii de uși industriale secționale, respectiv cele vitrate și cele cu kit pietonal, cei interesați pot afla mai multe accesând direct site-ul www.dusadoor.ro. Aici sunt disponibile și alte informații de interes privind ușile secționale industriale, dar și pentru spațiile rezidențiale, alături de alte categorii de sisteme moderne.

Se fac angajări masive! Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să câștigi 10.000 de euro pe lună... Răsturnare de situație! Ce făcea fostul premier Mihai Tudose în momentul în care i s-a făcut rău! Medicii i-au montat do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x