Vremea rece aduce un beneficiu bucureștenilor. Va începe furnizarea de căldură. ”A venit momentul pentru ca RADET să înceapă furnizarea căldurii”

Temperaturile scăzute din următoarele zile au determinat-o pe Gabriela Firea, primarul Capitelei, să ceară furnizarea de căldură în București.

„În următoarele două zile vremea se va raci semnificativ în București. A venit momentul pentru ca RADET să înceapă furnizarea căldurii în apartamente, lucru pentru care s-au făcut deja probele tehnice”, a declarat Gabriela Firea.

Conform legii în vigoare, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care se înregistrează, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00-06.00, valori medii zilnice de temperatură a aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Citește și: Anunt RADET! Încep probele de încălzire. Când vor avea bucureștenii căldură și cine are deja

”Sezonul rece este la debut, am avut deja două nopți cu temperaturi în jur la 10 grade. Sunt îndeplinite condițiile legale pentru furnizarea agentului termic”, a adăugat aceasta.

Citește și: RADET continuă lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare

RADET a furnizat încă de la începutul lunii octombrie căldură, la cerere, în spitale, grădinițe, școli, cămine de bătrâni, dar și alte instituții publice.

Ultimele știri