Antena Căutare

Va ninge abundent sau soarele îşi va face apariţia!? Cum va fi vremea în următoarea perioadă!

În ultima perioadă, vremea a fost tare furioasă şi a dat bătăi de cap multor persoane, iar veştile de la meteorologi prea bune.

În ultima perioadă, vremea a fost tare furioasă şi a dat bătăi de cap multor persoane, iar veştile de la meteorologi prea bune. În continuare, temperaturile din termometre vor fi scăzute, iar mai multe judeţe din ţară se află sub avertizare de tip cod galben.

Astfel, astăzi, în intervalul 8.00 – 12.00, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de ceaţă pentru judeţele Dobrogea, Arad, Timiş, Neam, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui şi Botoşani. În acest interval, se va semnala ceaţă care va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Horoscopul complex pentru 2015: Iată ce ne-au rezervat astrele pe toate planurile! Detalii pentru fiecare zodie în parte... VIDEO cutremurător! Cum se poartă un câine cu un copil cu sindromul Down te va impresiona până la lacrimi! Clipul e senz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x