Antena Căutare

Vacanță de coșmar la un hotel de patru stele din Olimp: "Un jeg zilnic!" Turist britanic, uluit de condițiile din România

Mâncare insuficientă, podele lipsă, tavane care stau să cadă şi multă mizerie. Aşa sunt întâmpinaţi clienţii unui hotel de 4 stele din staţiunea Olimp. Vacanţa mult aşteptată şi rezervată din timp printr-o agenţie de turism s-a transformat pentru mulţi dintre turişti într-un coşmar în momentul în care au ajuns la destinaţie.

Mâncare insuficientă, podele lipsă, tavane care stau să cadă şi multă mizerie. Aşa sunt întâmpinaţi clienţii unui hotel de 4 stele din staţiunea Olimp. Vacanţa mult aşteptată şi rezervată din timp printr-o agenţie de turism s-a transformat pentru mulţi dintre turişti într-un coşmar în momentul în care au ajuns la destinaţie.

Unii dintre ei nu au mai rezistat şi au plecat acasă înainte de terminarea sejurului. Inspectorii OPC au verificat unitatea şi cel mai probabil se va lăsa cu amenzi drastice.

Unul dintre turiști a venit cu familia din Anglia pentru a-şi petrece concediul pe litoralul românesc. A avut un şoc încă din prima zi în care a sosit la hotel. Hotelul este situat în mijlocul unui câmp, iar pe o raza de zece kilometri nu se găseşte nici măcăr o farmacie sau un magazin alimentar.

În urma reclamaţiilor primite, inspectorii OPC au verificat unitatea de cazare. Pentru a treia oară, într-o lună de zile.

O destinație din Europa aleasă de mulți turiști reprezintă un pericol. Mai multe persoane s-au îmbolnăvit grav... Vaslui: Femeile îmbrăcate în haine bisericești acuzate de tentativă de omor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x