Antena Căutare

Vacanța de Paște pe litoral, în Bulgaria. Ofertele atractive încep de la 28 de euro

Vacanța de Paște pe litoral, în Bulgaria. Ofertele atractive încep de la 28 de euro. Prețurile mici și ușurința de a ajunge la destinație, principale atuu-uri ale Bulgariei. O destinație accesibilă pentru Vacanța de Paște,aflată în preferințele românilor, Bulgaria

Vacanța de Paște pe litoral, în Bulgaria. Ofertele atractive încep de la 28 de euro. Prețurile mici și ușurința de a ajunge la destinație, principale atuu-uri ale Bulgariei. O destinație accesibilă pentru Vacanța de Paște,aflată în preferințele românilor, Bulgaria

Cu toții suntem nerăbdători să petrecem zilele liber de Paște și de 1 mai în liniște și relaxare, alături de prieteni și familie, la mese bogate sau plimbându-ne la munte sau la mare. Dacă alegi ca destinație marea de Paște și 1 mai și vrei o excursie în afara țării, dar nu una prea scumpă, ar trebui să vezi atracțiile turistice de pe litoralul bulgăresc. În Bulgaria, vacanța de Paște poate fi una relaxantă, avantajoasă și cu multe priveliști încântătoare.

Vacanța de Paște pe litoralul bulgăresc

Ofertă Paște litoralul bulgăresc - Nisipurile de Aur și Kavarna

În Bulgaria, la Kavarna, găsești sejur de 2 nopți cu prețuri începând de la 101 euro. Astfel, tu și cei dragi ție puteți petrece Paștele într-un hotel situat în apropierea mării ce are culoare azurie. La Nisipurile de Aur, poți găsi cazare pentru 3 nopți începe de la 89 euro, prețurile variind până la 136 euro. Pentru un sejur de 2 nopți, la Nisipurile de Aur găsești cazare începând de la 38 euro la un hotel de trei stele aflat la 300 m de plajă.

Un alt hotel aflat la 70 m de plajă oferă cazare turiștilor cu 59 euro pentru un sejur de 2 nopți. În stațiunea Constantin și Elena, poți găsi cazare pentru tine și cei dragi pentru un sejur de 3 nopți cu 108 euro de persoană. În stațiunea Albena, un sejur de 2 nopți de cazare costă 83 euro la un hotel de 4 stele, cu dotări și facilități de lux.

Ofertă Paște litoralul bulgăresc - Balcik și Sunny Beach

În Balcik, vei putea găsi cazare începând de la 136 euro pentru un sejur de 4 nopți. În schimb, pentru un sejur de 3 nopți în Balcik într-un complex hotelier de lux, dotat cu spa, va trebui să plătești 144 euro. În stațiunea Sunny Beach, un sejur de 2 nopți costă 61 euro de persoană. Alege un hotel de patru stele pentru tine și grupul tău de prieteni pentru o mini-vacanță de neuitat, cu tot confortul pentru a te relaxa așa cum se cuvine.

Ofertă Paște litoralul bulgăresc - Nessebar și Albena

Ofertele de Paște în Nessebar încep de la 87 euro un sejur de 2 nopți de persoană la hotel de 5 stele. Aici nu doar vei găsi relaxarea, ci vei găsi o oază de liniște ce poate deveni terapeutică pentru tine. În stațiunea Albena, un sejur de 2 nopți într-un hotel de 5 stele costă 129 euro de persoană.

Sursă foto: vacanta-eurotrip.ro

Litoralul românesc vine cu oferte irezistibile de Paște. 60 de lei la Vama Veche... „Umflatule, tâmpitule! Eşti gunoi”. O învățătoare din Brașov, jigniri uluitoare la adresa elevilor! Cum va fi sancționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x