Antena Căutare

Vacanță neașteptată pentru români! Ce surpriză li se pregătește de sărbători

Vești excelente pentru toată lumea! Românii ar putea beneficia de alte două zile de vacanță după minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie.

Vești excelente pentru toată lumea! Românii ar putea beneficia de alte două zile libere după minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie.

Crăciunul este primul praznic împărătesc cu dată fixă. Sărbătoarea aceasta marchează nașterea Mântuitorului și este sărbătorită de către creștinii din întreaga lume în fiecare an pe 25 decembrie.

Anul acesta, vom sărbători Crăciunul într-o zi de marți, astfel angajații de la stat ar putea beneficia de 2 zile libere în plus: 24 decembrie, înainte de Crăciun și 31 decembrie, înainte de Anul Nou.

Până acum românii au avut liber pe 25 decembrie, prima zi de Crăciun și 26 decembrie, cea de-a doua zi de Crăciun.

Dacă se va decide ca ziua de 24 decembrie să fie zi liberă, românii se vor putea bucura de o minivacanță de iarnă de 5 zile. Același lucru s-ar întâmpla și de Anul Nou dacă, ziua de 31 decembrie, va fi desemnată zi liberă alături de 1 și 2 ianuarie 2019.

Rezultate Loto 6/49. S-a câștigat marele premiu! Cine e mai bogat cu peste 3 milioane de euro... S-a câștigat marele premiu din acest an la Loto 6/49! Biletul norocos a fost jucat de un timișorean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x