Antena Căutare

Mergeau într-o vacanță la mare, dar au fost izbiți în plin de o mașină condusă de un șofer începător! „Nu am avut ce să mai fac” - Video

Vacanţa unor tineri din Braşov s-a terminat aseară înainte să înceapă. La câţiva kilometri de casă, mașina cu care mergeau la mare a fost lovită în plin de un autoturism condus de un şofer începător. Şapte oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vacanţa unor tineri din Braşov s-a terminat aseară înainte să înceapă. La câţiva kilometri de casă, mașina cu care mergeau la mare a fost lovită în plin de un autoturism condus de un şofer începător. Şapte oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Noi am urcat şi ăsta a intrat în noi direct, în plin!”, au spus tinerii care urmau să meargă în vacanță.

Nouă oameni au fost prinşi în impactul violent, iar șapte dintre ei au avut nevoie de ajutor.

Şoferul vinovat de producerea accidentului avea carnet de conducere de doar şase luni. Aseară, avea patru pasageri în maşină, când, la Azuga, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă.

„Omul ăla a intrat în plin în noi şi. la revedere, ce să mai... A alunecat în plin în noi. Am evitat, dar a intrat în noi. Nu a încetinit. El trebuia să intre aici cu 20, 30 la oră. Şi a avut viteză şi nu a mai avut controlul volanului”, au mai spus tinerii loviți de șoferul începător.

De cealaltă parte, șoferul începător susține că nu a avut cum să îi evite pe cei doi tineri și susține că „a fost umed carosabilul”.

„N-am avut ce să-i mai fac. Nimic, nimic. Deci, a fost umed carosabilul. Eu am încercat să-i feresc pe ei, am tras de volan dreapta şi imediat m-a furat maşina în stânga. Am intrat în ei”, a spus șoferul începător.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost complet blocat. Coloanele de mașini pe DN1 s-au întins pe mai bine de 5 kilometri pe ambele sensuri de mers.

Turiștii care trebuiau să ajungă la mare au anulat vacanţa și s-au întors acasă, la Brașov, iar șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din Observator.

Video! O ursoaică și doi pui au creat panică la intrarea unui hotel din Vidraru. Autoritățile avertizează toți turiștii!... Imagini dramatice în Neamț! O mașină arde ca o torță, pe marginea unui drum intens circulat. Traficul este blocat pe amb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x