Antena Căutare

Vagoanele de marfa stationate, jefuite de fata cu paznicii CFR

Hotii fura orice si de oriunde, chiar si de sub nasul celor care ar trebui sa-i sanctioneze. Mai multi barbati au furat dintr-un vagon plin cu carbune, la cativa metri distanta de agentii de paza si angajatii CFR Constanta. Furtul a fost intrerupt in cele din urma de politisti, care au fost anuntati prin 112 de cativa reporteri.

Hotii isi vad de treaba nestingheriti. Incarca prada in saci albi de rafie, cu galeata, apoi ii arunca din vagon, pe zapada. Sacii sunt preluati, apoi, de alti barbati si urcati intr-o duba.

Incredibil nu este doar furtul, ci si faptul ca are loc in timp ce agentii de paza si angajatii CFR ii urmaresc. Ei privesc napasatori cum infractorii cara sacii si pleaca cu ei. Atat de nepasatori, incat se bat cu bulgari de zapada, in joaca.

In cele din urma, hotii dispar. Abia atunci apare si o masina de politie. Asta dupa ce cativa reporteri, martori la intreaga scena, au sunat insistent la 112. Politistii n-au mai reusit sa prinda decat un hot.

Pe marginea liniei ferate au ramas zeci de saci, pe care hotii nu au mai apucat sa-i urce in masina. Unii din ei sunt pusi in portbagajul autospecialei de politie, ca probe la dosar. Contactat telefonic, directorul CFR Marfa Constanta a spus ca va comenta cazul abia astazi, dupa ce va viziona imaginile.

Scandal in toiul noptii intre proprietarul unei masini si o firma de leasing... Un copil din Iasi a disparut in drum spre scoala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x