Antena Căutare

Ultimă oră! Este jale în țară! Boala care face tot mai multe victime în România. Medicii recomandă măști de protecție

Un val de viroze a fost înregistrat în țară, cu numeroși pacienți, adulți și copii, care ajung la camerele de gardă ale spitalelor. Medicii recomandă, între altele, purtarea unor măști de protecție. 

Un val de viroze a fost înregistrat în țară, cu numeroși pacienți, adulți și copii, care ajung la camerele de gardă ale spitalelor. Medicii recomandă, între altele, purtarea unor măști de protecție.

La camerele de gardă ale spitalelor de boli infecțioase din Capitală este plin de pacienți în această perioadă. Din cauza valului uriaș de bolnavi, medicii au rămas fără teste rapide pentru depistarea gripei.

În ultima săptămână, la camera de gardă de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „M. S. Curie”, s-au prezentat zilnic și peste 500 de copii.

Deși medicii fac eforturi pentru a se îngriji de toți pacienții, părinții par să își piardă răbdarea.

Nici în țară situația nu este mai ușoară. Până acum, la nivel național au fost confirmate 67 de cazuri de gripă. În Galați, un bărbat de 53 de ani a murit după o formă severă de gripă – primul deces din acest sezon.

La capitolul viroze, în județul Gorj au fost confirmate 550 de cazuri, la Suceava, 630, și 402 cazuri, în județul Brașov.

Medicii recomandă să folosim în această perioadă măști de protecție, să facem vaccinul antigripal, să consumăm alimente ce ne ajută imunitatea și să ne hidratăm cu lichide calde. Vaccinul antigripal poate fi făcut până în luna martie.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena 3.

Și-a băgat copilul și soția în spital, după ce s-a urcat beat la volan... Incendiu puternic la un azil de bătrâni din Suceava! A fost activat Planul Roșu de intervenție - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x