Antena Căutare

Valcea: Jandarm mort in curtea Politiei

Un jandarm in varsta de 37 de ani a fost gasit aseara mort in curtea Postului de Politie din comuna valceana Pausesti Maglasi

Din primele cercetari a rezultat faptul ca plutonierul Adrian Ion Cismaru era asteptat la sediul politiei, unde urma sa aiba o discutie cu seful de post. In timp ce politistul a intrat in incinta institutiei, jandarmul a ocolit cladirea, s-a impiedicat de un bolovan si a incercat sa se sprijine cu mainile de fantana din curte. Din nefericire, acesta a alunecat printre scandurile ce o acopereau si a cazut in apa.

Mai multi localnici care au vazut scena au incercat sa-l scoata pe plutonier si sa-i dea primul ajutor, insa eforturile au fost zadarnice.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca Adrian Cismaru a mers la postul de politie, dupa ce consumase bauturi alcoolice, la un bar din sat. Plutonierul nu se afla in timpul serviciului si era tatal a doi copii.

Sursa: jurnalul.ro

Vezi traseul motiunii PSD pana la votul final!... Galati: Un muncitor a decedat dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x