Antena Căutare

Vâlcea: Trei persoane, rănite după ce o maşină a căzut într-un lac/ Victimele au ieşit singure din maşină, dar au fost urcate de pompieri pe mal, diferenţa de înălţime fiind de cinci metri

Trei persoane au fost rănite, marţi, după ce o maşină a căzut într-un lac. Victimele, între care o fetiţă de 12 ani, au ieşit singure din maşină, dar au fost urcate de pompieri pe mal, diferenţa de înălţime fiind de cinci metri.

Autorităţile din Vâlcea au intervenit, marţi, la un accident rutier produs în comuna Măciuca, unde o maşină cu trei persoane a căzut într-un lac.

În masină se aflau doi bărbaţi şi o fetiţă de 12 ani, nepoata unui dintre bărbaţi.
Cei trei ocupanţi au reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să se scufunde cu totul, dar a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i urca pe mail, diferenţa de înălţime fiind de 5 metri.

În urma accidentului, cele trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.


Sursa : news.ro

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Vrancea. Cine este vinovat de moartea celor două persoane și de rănirea... Actorul Vladimir Jurăscu, care a jucat 45 de ani pe scena Naţionalului timişorean, a murit la vârsta de 93 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x