Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

O altă adolescentă a dispărut fără urmă! Părinții o caută pe Valentina-Gabriela de zece zile. Poliția și familia fetei cer ajutor

O familie se luptă să nu își piardă speranța. Fiica lor, Valentina-Gabriela, a dispărut fără urmă, de zece zile.

O familie se luptă să nu își piardă speranța. Fiica lor, Valentina-Gabriela, a dispărut fără urmă, de zece zile.

Poliția din Vaslui a anunțat miercuri, 16 octombrie, dispariția unei adolescente în vârstă de 15 ani. Baron Valentina-Gabriela a plecat de acasă acum zece zile. De atunci, părinții nu mai știu nimic de fiica lor.

Ultima oară când a fost văzută, adolescenta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri.

Valentina- Gabriela are înălţimea de aproximativ 1,60 metri, greutate aproximativă de 55 kg, părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate, ochi căprui, un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus.

„În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui. Oamenii legii fac apel la cetăţeni să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau apeleze 112 dacă au văzut-o pe fată sau dacă au informaţii despre ea.

Recomandari