Valentine`s Day oferte. Bilete de tren la jumătate de preț. Lista trenuri CFR cu oferta valabilă

Valentine`s Day oferte. Bilete la jumătate de preț de Valentine`s Day și Dragobete. Lista trenurilor CFR care au oferta valabilă.

valentines day oferte

Valentine`s Day oferte. Bilete la jumătate de preț de Valentine`s Day și Dragobete. Lista trenurilor CFR care au oferta valabilă.

Bilete la jumătate de preț de Valentine`s Day și Dragobete. În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2019, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Valentine`s Day, cadouri perfecte pentru ea în funcție de zodie

Valentine`s Day cadouri. Ce cadou să-i faci iubitului în funcție de zodie​

La mulți ani de Valentine`s Day! Ce nume se sărbătoresc de Ziua Îndrăgostiților​

Mesaje de Valentine`s Day. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări de Ziua Îndrăgostiților​

Sf Valentin 2019 Rugăciune de ajutor pentru toți îndrăgostiții! Ce minuni se împlinesc​

Bilete la jumătate de preț de Valentine`s Day și Dragobete. CFR anunță ”Drag-Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Oferta de Valentine s Day și Dragobete pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Bilete la jumătate de preț de Valentine`s Day și Dragobete. Înainte de efectuarea călătoriei, CFR îi roagă pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Valentine`s Day oferte. Aceeași ofertă a fost pusă la bătaie de către CFR și anul trecu. Vezi aici lista trenurilor cu oferte la jumătate de preț.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri