Antena Căutare

Valeriu Tabara: "Sustinerea agriculturii, mai importanta decat cresterea pensiilor si salariilor"

Ministul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat luni intr-o conferinta ca sustinerea agriculturii este mai importanta decat cresterea pensiilor si salariilor, pentru ca aceasta poate influenta capacitatea de cumparare a populatiei.

"Parerea mea ca ministru este ca sustinerea agriculturii este mai importanta decat marirea salariilor si pensiilor. Nu masa monetara din buzunar iti da puterea, nu cati lei ai, ci cat poti cumpara cu un leu, iar agricultura poate actiona foarte mult in privinta capacitatii de cumparare"


Proiectul de buget pregatit de Guvern prevede inghetarea pensiilor pe intreaga perioada a anului viitor, fara indicii de majorare a acestora si a salariilor in al doilea semestru.

Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca valoarea productiei agricole a crescut cu 25% in trimestrul al treilea. Potrivit proiectului de buget pregatit de Guvern, pensiile vor fi inghetate pe tot parcursul anului viitor.

foto: Intact Images

Explozie puternica intr-un imobil din Mures: un mort si un ranit grav... Bercea Mondial a lesinat in timpul procesului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x