Antena Căutare

Valeţii de altădată, acum asistente personale tinere şi draguţe

Nu mai au grijă de casă, ci îi ajută pe oamenii ocupaţi să scape de treburile zilnice care le mănâncă puţinul timp liber. Le livrează la birou alimente, flori sau cadouri, le ridică hainele de la curăţătorie şi le duc maşina la spălătorie


Nu mai au grijă de casă, ci îi ajută pe oamenii ocupaţi să scape de treburile zilnice care le mănâncă puţinul timp liber. Le livrează la birou alimente, flori sau cadouri, le ridică hainele de la curăţătorie şi le duc maşina la spălătorie.

Diana stă la birou cel puţin 10 ore în fiecare zi. Lucrează în vânzări şi are un program foarte încarcat care nu îi lasă timp pentru treburile zilnice. Dar nici nu poate să le ignore.

Ştie că, la recepţie, două tinere amabile rezolvă aceste probleme în locul ei. Îi fac cumpărăturile, îi duc hainele la curăţătorie sau maşina la spălat şi au grijă de comenzile făcute la magazine online de cadouri şi cosmetice. Cristina este consierge, un fel de asistent personal menit să-i ajute pe angajaţii firmelor să economisească până la 30 de ore pe săptămână.

Serviciile lor sunt în fiecare zi, la un click distanţă. Totul se rezolvă în timpul programului de lucru, fără ca beneficiarul să mişte un deget sau să se ridice de la birou.

Vezi AICI cât costă serviciile lor.

Elevii, cobai la testele naţionale!... Urmăriţi cu focul de armă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x