Valul POLAR lovește România! Autoritățile au pregătit DEJA utilajele de deszăpezire! Când vine CICLONUL

 
+2 click pentru
galerie

Avertizare meteo pentru țara noastră! Meteorologii au anunțat că un ciclon va lovi România în acest weekend și vremea se va schimba radical! Autoritățile au pregătit deja utilajele de deszăpezire! Ce anunță specialiștii?

În aşteptarea valului polar, autorităţile au scos utilajele de deszăpezire. Abia am trecut de mijlocul lui septembrie, iar la Rânca sunt deja făcute stocurile de sare.

Ciclonul Ali va aduce temperaturi cu aproape 10 grade mai mici de la o zi la alta, iar la munte, zăpadă. Drumarii se tem că urmează o săptămână grea.

 

Sunt ultimele probe în aşteptarea ninsorii. Lamele şi frezele de zăpadă sunt pregătite să intervină pe Transalpina. Cabanierii din Rânca fac şi ei ultimele pregătiri în aşteptarea zăpezii.

Ciclonul Ali ajunge sâmbătă spre duminică deasupra ţării noastre şi aduce cu el un val de aer polar. Temperaturile vor scădea dramatic, cu 8-9 grade, peste noapte.

La munte, temperaturile vor coborî până la minus şapte grade, iar pe creste va ninge.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI