Antena Căutare

Valuri de apeluri la 112! Peste 500 de persoane au avut nevoie de Serviciul de Ambulanță în noaptea de Revelion

Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanță, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgență de cod roșu și cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanță București.

Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanță, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgență de cod roșu și cod galben, notează Agerpres.

"La serviciul de Ambulanță, în noaptea de Revelion, 502 persoane au apelat pentru urgențe. Dintre acestea 352 au fost cazuri de urgență de cod roșu și cod galben. Dintre cazurile de urgență, 62 de persoane se aflau în loc public — în restaurante și pe stradă”, a spus Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanță București, adăugând că au fost înregistrate și urgențe cauzate de abuzul de alimente și alcool.

De asemenea, a adăugat Alis Grasu, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat pentru a interveni în cazul a două accidente rutiere, un accident minor cauzat de o petardă și șapte traumatisme prin agresiune.

Ea a mai spus că în noaptea dintre ani echipajele de la Ambulanță au participat și la șase evenimente fericite, respectiv șase nașteri.

Managerul Serviciului de Ambulanță București a precizat că în noaptea de Revelion au lucrat 73 de echipaje, dintre care 56 au fost echipaje de urgență.

Lunile ianuarie şi februarie vin cu ninsori şi temperaturi scăzute! Prognoza meteo pentru începutul anului 2016... Meteorologii anunță ninsori în toată țara. Când vom avea zăpadă în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x