Căutare Live

Vameş de la Stamora Moraviţa suspectat de luare de mită, reţinut

Un vameş de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, suspectat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un vameş de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, suspectat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore.

”Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 16 septembrie 2019, a inculpatului AVRAM SORIN DANIEL, lucrător vamal în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de luare de mită”, a transmis, marţi, DNA.

Sursa citată a precizat că, în zilele de 04 şi 12 septembrie 2019, inculpatul a pretins şi primit de la o persoană, om de afaceri, suma totală de 100 de euro pentru a-i permite intrarea în România cu mai multe obiecte funerare.

Pentru a-l determina să remită sumele de bani, vameşul i-a pus în vedere omului de afaceri că are posibilitatea să îi aplice sancţiunea confiscării mărfurilor transportate.

Ulterior, în ziua de 16 septembrie 2019, pentru acelaşi motiv, lucrătorul vamal a mai pretins de la acelaşi om de afaceri suma de 150 de euro.

După mai multe negocieri, suma finală care i-a fost remisă inculpatului Avram Sorin Daniel a fost de 70 de euro, moment în care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

”La data de 17 septembrie 2019, inculpatul este prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a mai transmis DNA.

Sursa : news.ro

Se serbează ziua de nume sau nu pe 15 august? Motivul pentru care nu este greșit să spui "La mulți ani" pe 15 ... Cluj: Incendiul izbucnit la un lanţ de depozite din Floreşti a afectat o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Focul a porn...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri