Antena Căutare

Vamesii de la Albita au scapat de DNA. Seful vamii, important contribuabil al PDL

Vamesii de la Albita au scapat de ancheta, pentru ca procurorii i-au vizat doar pe cei de la politia de frontiera. Asta in conditiile in care seful vamii, Emil Bordeianu, este un important contribuabil al Partidului Democrat Liberal.

Bordeianu a fost implicat intr-un scandal de contrabanda cu alcool, insa anchetatorii nu au putut dovedi nimic. Fratele sau, Dan Bordeianu, este in prezent deputat UNPR.

Descinderile din Vama Albita au vizat doar corpul Politistilor de Frontiera, nu si pe vamesii condusi de Emil Bordeianu, fost candidat PDL pentru Camera Deputatilor.

Emil Bordeianu a fost un contribuabil serios al PDL, in campania electorala. Potrivit unor surse, postul de sef al Biroului Vamal din Albita l-ar fi primit ca rasplata pentru serviciile aduse partidului de guvernamant. Legaturile sale cu coalitia de guvernare sunt foarte stranse. Fratele sau, Dan Bordeianu este deputat UNPR. Casa din Husi a sefului vamii Albita sare in ochi.

Vile impresionante au si alti colegi de-ai lui Bordeianu.

Articolul continuă după reclamă

Deocamdata nimeni nu i-a intrebat de lucratorii de la Vama Albita de unde au facut rost de banii cu care si-au ridicat vilele.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Amenzi de pana la 5000 de lei pentru vitezomanii din Delta... VIDEO! Mircea Badea: "Romania a devenit tara romilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x