Vântul a suflat cu atâta violenţă în Clisura Dunării, încât a răsturnat un autocamion de şapte tone!

Rafalele au atins şi viteze de până la 60 de kilometri pe oră. O astfel de rafală a mturat şi mastodontul de pe drum şi l-a răsturnat. Circulaţia în zonă a fost întreruptă minute bune, până când camionul a fost repus pe roţi cu ajutorul unui utilaj. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Rafalele au atins şi viteze de până la 60 de kilometri pe oră. O astfel de rafală a mutat şi mastodontul de pe drum şi l-a răsturnat. Circulaţia în zonă a fost întreruptă minute bune, până când camionul a fost repus pe roţi cu ajutorul unui utilaj. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vine iarna cu adevărat: ger şi ninsori!

România urmează să treacă printr-un episod de ger extrem. După temperaturile anormale din următoarele zile, începând de joi se vor resimţi primele influenţe ale aerului rece. De asemenea, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Începând de joi se vor resimţi primele influenţe ale aerului rece. De asemenea, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri