Antena Căutare

Vânzătorul din Brăila care injecta pepeni cu un lichid incolor este căutat de polițiști! Comerciantul găsise o metodă de a-şi păcăli clienţii

Vânzătorul din Brăila care injecta pepeni, căutat de polițiști

Un incident şocant provoacă panică printre brăileni. Un vânzător de pepeni a fost filmat în timp ce îşi injecta cu un lichid incolor marfa pe care o vindea. După ce imaginile au devenit virale pe Internet, poliţiştii din Brăila s-au autosesizat şi acum îl caută pe vânzătorul ambulant.

Deocamdată poliţiştii încă îl cauta pe bărbatul care vindea pepenii. Comerciantul găsise o metodă de a-şi păcăli clienţii, aşa că injecta pepenii, cel mai probabil ca să tragă mai mult la cântar. După ce imaginile au stârnit revolta pe o reţea de socializare, au ajuns şi în atenţia autorităţilor.

Poliţia a anunţat că bărbatul va fi cercetat pentru înşelăciune iar primarul din Brăila a scris pe Facebook că vânzătorului i se va retrage autorizaţia pentru a face comerţ în oraş. Bărbatul îşi vindea marfa la o tarabă ambulantă, amplasată pe un trotuar din cartierul Hipodrom, în apropierea spitalului. Brăilenii cer însă măsuri mai dure împotriva comerciantului.

Cea mai mare spaimă este oamenii se pot îmbolnăvi pentru că seringa nu era sterilă şi nu se ştie ce substanţă a fost injectată în pepeni.

Mai multe camere de la Tabăra Comorova din Neptun, închise de Protecţia Consumatorilor, după ce s-a găsit mizerie, pereţ... O fată de 16 ani, rănită după ce un geam de la Acvariul din Constanţa s-a spart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x